5+1 ρούχα & αξεσουάρ που δεν πρέπει ποτέ να δώσεις

 

Ρούχα! Για όλες μας, είτε βαριόμαστε εύκολα είτε όχι, φτάνει η στιγμή που πλέον κάποια ρούχα δεν τα φοράμε και σκεφτόμαστε να τα δώσουμε σε κάποια φίλη μας, ώστε να μην τα φάει ο σκόρος στη δική μας ντουλάπα.

Τι θα γίνει όμως αν δώσεις κάποια από τα ρούχα αυτά και τελικά το μετανιώσεις; Για να αποφύγεις κάτι τέτοιο, πριν δώσεις οτιδήποτε, κράτα στην άκρη τα 6 παρακάτω κομμάτια.

1. Το φόρεμα που σε κάνει να νιώθεις τέλεια

Εντάξει, όχι αυτό που φορούσες στην Α’ λυκείου και σου έδινε αυτοπεποίθηση στην εφηβεία σου. Κράτα, όμως, το φόρεμα που φόρεσες το reunion της τάξης 10 χρόνια μετά την αποφοίτηση και όλοι σε κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό. Αυτό το φόρεμα, όποτε και να το φορέσεις θα σου τονώνει σίγουρα την αυτοπεποίθηση.

2. Το δερμάτινο jacket  που σε κάνει super sexy

Δεν χρειάζεται να είσαι easy rider για να φοράς δερμάτινο μπουφάν. Τη μέρα όμως που θα θελήσεις να κάνεις τη διαφορά, το δερμάτινο θα κάνει τη δουλειά του.

3. Την πρώτη σου «ενήλικη» τσάντα

Πάνε οι σχολικές τσάντες και τα φοιτητικά backpacks. Έπειτα από μεγάλη οικονομία και προσμονή, κατάφερες να αγοράσεις την πρώτη σου Paul’s Boutique. Πώς είναι δυνατόν να αφήσεις πίσω την ανάμνηση της ενηλικίωσης του στιλ σου, δίνοντας αυτήν την τσάντα σε κάποια φίλη; Επιβάλλεται να την κρατήσεις, έστω και στο ψηλότερο και πιο δυσπρόσιτο ράφι της ντουλάπας σου.

4. Το κόσμημα που αποτελεί οικογενειακό κειμήλιο

Το πιθανότερο είναι, οι πέρλες της γιαγιάς σου (αληθινές ή μη) να μην είναι του στιλ σου. Παρόλα αυτά, θα σε συμβουλεύαμε να μην τις δώσεις. Κράτησέ τις και, πού ξέρεις; Μια μέρα μπορεί η κόρη σου να τις ερωτευτεί.

5. Τα t-shirts από τις δραστηριότητες του σχολείου ή του πανεπιστημίου

Είτε πρόκειται για την ομάδα μπάσκετ ή για τη θεατρική ομάδα, σίγουρα αυτά τα μπλουζάκια σου φέρνουν πολλές αναμνήσεις. Ακόμη και αν δεν θέλεις να τα κρατήσεις όλα, δώσε προτεραιότητα σε αυτά που σου φέρνουν τις πιο δυνατές στιγμές στο μυαλό. Άλλωστε, τα φαρδιά t-shirts είναι το καλύτερο ρούχο για μέσα στο σπίτι ή και τον ύπνο.

6. Τα πιο πολυφορεμένα σταράκια σου

Είναι σίγουρα λερωμένα και σκισμένα! Τα φορούσες για χρόνια, δύσκολα τα άλλαζες και έχουν ζήσει τα πάντα μαζί σου. Κράτησέ τα σε ένα κουτί στο βάθος της ντουλάπας σου και ξέθαψέ τα μόλις θελήσεις να νιώσεις και πάλι ανέμελη.