Εσύ θα λείπεις από το ΦantastiCon 2017;

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Φανταστικού – ΦantastiCon, η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Hellenic American College (HAEC) σας προσκαλούν στο 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ με αποκλειστικό θεματικό περιεχόμενο το Φανταστικό!

Ύστερα από τις προηγούμενες πετυχημένες διοργανώσεις, το ΦantastiCon επιστρέφει στις 7 και 8 Οκτωβρίου και καλεί όλους τους φίλους του φανταστικού να συμμετέχουν σε μια μοναδική διήμερη γιορτή.
Για τρίτη συνεχή χρονιά οι όροφοι της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης θα γεμίσουν με ξωτικά, μάγους, γενναίους πολεμιστές και μυθικά πλάσματα από όλο τον γαλαξία μεταφέροντας μας σε ένα φανταστικό σύμπαν.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου φεστιβάλ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν καλλιτεχνικά δρώμενα, να παρακολουθήσουν κάποιο από τα ενδιαφέροντα σεμινάρια, να διασκεδάσουν παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια και video games και να συναντήσουν καλλιτέχνες του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ακόμη, να γίνουν κριτές στο ΦantasticArt 2017 – Διαγωνισμός ψηφιακής τέχνης και στο Διαγωνισμός Cosplay “Fantasy Champions 2017” που θα διεξαχθούν στα πλαίσια του φεστιβάλ, να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους σε Quiz, να εμπλουτίσουν τις συλλογές τους από την έκθεση βιβλίων, χειροποίητων αντικειμένων, διακοσμητικών και παιχνιδιών, να παίξουν παιχνίδια ρόλων μα πάνω από όλα να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα στον χώρο του φανταστικού και να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους που έχουν την ίδια αγάπη για το φανταστικό.

Δες αναλυτικά το πρόγραμμα του ΦantastiCon 2017 εδώ.

Κάνε attend στο Facebook Event και μάθε ό,τι χρειάζεσαι στην επίσημη ιστοσελίδα του event και στην Facebook Page.