Με αυτήν την εφαρμογή θα γίνεις ο καλύτερος κηδεμόνας κατοικιδίου

 

Είσαι γατογονιός, σκυλογονιός, πτηνογονιός ή κηδεμόνας άλλου μικρού ζώου; Σίγουρα κάνεις ό,τι καλύτερο για εκείνο και του προσφέρεις ό,τι χρειάζεται. Θυμάσαι όμως πότε το πήγες τελευταία φορά τον κτηνίατρο; Μάλλον όχι…

Επειδή κι εγώ περνάω μια από τα ίδια, έψαξα και βρήκα την τέλεια εφαρμογή για να θυμάμαι πότε πήγα τον γάτο στο γιατρό, πότε έκανε εμβόλιο και ποιο, τι φάρμακα έχει πάρει και γιατί και φυσικά πότε είναι το επόμενο εμβόλιο ή απλή επίσκεψη, λαμβάνοντας ένα ωραιότατο notification εγκαίρως!

Το Pawprint είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σε βοηθά να έχεις συγκεντρωμένα όλα τα ιατρικά στοιχεία του κατοικιδίου σου αλλά και άλλα στοιχεία όπως κάθε πότε πρέπει να το ταΐζεις, να το πηγαίνεις βόλτα (αν είναι σκύλος) και ό,τι άλλο χρειάζεται.

Η λειτουργία του είναι απλή!

Κατεβάζεις την εφαρμογή για συσκευές Android ή iOS, φτιάχνεις έναν λογαριασμό με τα στοιχεία του πιστού σου φίλου (ράτσα, ηλικία, βάρος, φωτογραφία κ ά). Στη συνέχεια, μπορείς να προσθέσεις τα στοιχεία του γιατρού του, ο οποίος θα μπορεί επίσης να συμπληρώσει το ιατρικό ιστορικό του κατοικιδίου σου (ακόμη και ακτινογραφίες) απευθείας στην εφαρμογή.

Σε καμία περίπτωση μην παραλείψεις να ενεργοποιήσεις τις υπενθυμίσεις, ώστε να λαμβάνεις ειδοποιήσεις στο κινητό σου για εμβόλια, αποπαρασιτισμός και check-ups.

Τέλος, μέσα από το Pawprint μπορείς να συντονίζεσαι με τον σύντροφο, συγκάτοικο, γονιό ή όποιον άλλο φροντίζει το ζωάκι σου εκτός από εσένα, ώστε να προσθέτει και εκείνος στοιχεία για το τάισμα ή τις βόλτες του μικρού σου φίλου.

Εγώ το βρήκα πολύ χρήσιμο. Εσύ;

* Η εφαρμογή, προς το παρόν, είναι διαθέσιμη στη χώρα μας μόνο για συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS.